Kom (les)zwemmen en word lid! Nu korte wachtlijsten.

Inschrijven

Nieuwe campagne NRZ: Zwemmen, ja graag!


 RZV Excelsior Beheer    02 mrt 2021 : 17:10
 Niets    Algemeen

NRZ.jpg

Nationale Raad Zwemveiligheid wil graag dat iedereen weer kan zwemmen en zal video's online zetten om zwemmers te laten horen hoe zij over de zwembadsluiting denken

Nieuwe campagne: Zwemmen, ja graag!

Partijen in de zwembranche lanceren vandaag de campagne ‘Zwemmen, ja graag!’. De komende periode wordt er regelmatig een video online gezet waarin diverse zwemliefhebbers vanuit hun eigen perspectief vertellen waarom zij graag zo snel mogelijk weer het water in willen duiken. Zwemmen kan veilig en verantwoord en is noodzakelijk voor zowel de zwemveiligheid als de gezondheid. Daarom pleiten partijen in de zwembadbranche voor een spoedige opening van alle zwembaden.

 

Helaas zijn de zwembaden nog steeds gesloten. Met de campagne willen de partijen in de zwembranche aandacht vragen voor de impact van deze sluiting op de diverse groepen en aandacht vragen voor het belang van deze zwemmers.

 

Naast dat mensen aan hun mentale en fysieke gezondheid werken door te zwemmen, is ook de zwemveiligheid een heel belangrijke reden om de zwembaden zo snel mogelijk te (her)openen.

Lees hier het volledige persbericht.


Nieuwscategorieën


RZV-Excelsior © 2020 - Build bij exas.nl - Powered by e107