Inschrijf formulier

Vult u het formulier zo volledig mogelijk in.

Vragen met een * er voor zijn verplicht om in te vullen. Indien hieraan niet wordt voldaan, dan kunt u dit formulier niet versturen.

Zwemles
Wanneer u uw kind aanmeldt voor het leszwemmen, dan wordt u kind op de wachtlijst geplaatst. De gemiddelde wachttijd is ongeveer 1 jaar. U kunt uw kind aanmelden vanaf de leeftijd van 3,5 jaar. Kinderen worden niet uitgenodigd voor de eerste les voordat ze de leeftijd van 4,5 jaar hebben bereikt. Dit geldt ook als u meerdere kinderen heeft aangemeld. U wordt door de ledenadministratie uitgenodigd voor de eerste zwemles door middel van een uitnodigingbrief.
Om uw gegevens goed te administreren, is het noodzakelijk dat u het inschrijfformulier, dat u bij de eerste les ontvangt, goed controleert, indien nodig aanvult of verbetert en ondertekent.

Zwemsport
Wanneer u zich wilt inschrijven voor wedstrijdzwemmen, waterpolo, duiken of snorkelen dan worden u gegevens verwerkt en stellen wij het desbetreffende secretariaat op de hoogte van uw aanmelding.

Overige
Heeft u specifieke wensen of vragen, vermeld deze dan in het opmerkingen veld. Zijn er zaken die de lesgevers moeten weten, vermeld die dan ook in het opmerkingen veld (bv slecht zien, slecht horen, ADHD, enz). De vereniging mag een inschrijving weigeren als ze denken dat een bepaald kind echt niet in de groep gaat passen.

1) Persoonsgegevens (van het toekomstige lid) :
* Achternaam
Voorletters
* Roepnaam
* Geslacht  Man
 Vrouw
 X
* Geboortedatum dd/mm/yyyy
* Adres
* Postcode
* Woonplaats
* Telefoon nr.
* E-mailadres
Op dit moment is het voor nieuwe leden niet meer mogelijk om de contributie geheel of gedeeltelijk te voldoen door middel van de Ooievaarspas. Door de recente stijging van de kosten van de vereniging en de hierdoor noodzakelijke verhoging van de contributie, is de vergoeding die wij via de Ooievaarspas ontvangen niet voldoende meer. De contributie voor het leszwemmen is verschuldigd vanaf het moment dat er deelgenomen wordt aan de lessen. Door het ondertekenen van het inschrijfformulier bij de eerste les machtigt u RZV-Excelsior om de contributie te incasseren.
* Banknummer (IBAN)
* Naam Rekening Houder
* 2) Ik wil .....
 inschrijven voor zwemles voor kinderen (vul vraag 3 of 4 ook in!)
 inschrijven voor zwemles voor volwassenen (donderdagavond 19:00)
 inschrijven voor waterpolo
 inschrijven voor wedstrijdzwemmen
 inschrijven voor vrijzwemmen voor volwassenen
 inschrijven voor snorkelen
 inschrijven voor Zwemvaardigheid
3) Mijn kind wil leszwemmen
 voor beginners opleiding zwemdiploma A (in het ondiepe bad) op:
 dinsdagavond in zwembad De Schilp (18:00 of 18:30 uur)
 donderdagavond in zwembad De Schilp (18:00 of 18:30 uur)
4) Mijn kind wil leszwemmen
 voor zwemdiploma B of C (in het diepe bad) op:
 dinsdagavond in zwembad De Schilp (18:00)
 donderdagavond in zwembad De Schilp (18:00)
5) Opmerkingen:
* verplicht veld

RZV-Excelsior © 2020 - Build bij exas.nl - Powered by e107