Zeemeerminzwemmen !!Korting!!


 RZV Excelsior Beheer    11 sep 2020 : 17:07
 Niets    Zeemeerminzwemmen

Zeemeermin_test.jpg

Je kunt nu Zeemeerminzwemmen met korting

Zeemeerminzwemmen

Zwemmen als een echte zeemeermin.

 

De droom van ieder kind…

Heb jij je B diploma en vind je het leuk om te zwemmen? Dan heb ik een geweldige nieuwe uitdaging voor jou!

 

Zeemeerminnen spreken al eeuwen tot de verbeelding. Sommige mensen geloven dat ze echt bestaan en anderen bewonderen ze in films en sprookjes.

 

Jaren geleden begon mijn avontuur als zeemeermin. Met al mijn verjaardagsgeld kocht ik een echte monovin! Toen nog zonder staart. Na een lange tijd was hij er eindelijk. Het was tijd om het uit te proberen. Eerst oefenen in het zwembad en later nam ik het mee op vakantie om te zwemmen in de oceaan. Inmiddels zwom ik heel snel en iedereen keek wat ik aan het doen was. Ze vonden het zo leuk dat ze het ook uit wilde proberen. 

 

Toen mij een paar maanden gelden door de zwemvereniging gevraagd werd of ik nog ideeën had met zwemmen, pakte ik mijn kans. Het was eindelijk tijd om de geweldige ervaring van zwemmen als een zeemeermin door te geven aan andere kinderen.

 

Hoe zou het zijn als jij je debuut als zeemeermin kunt maken. Een echte opleiding tot zeemeermin met alles er op en eraan.

 

Natuurlijk heb je als echte zeemeermin een prachtige zeemeerminstaart nodig. Deze leer je aan en uittrekken naast en in het water, zodat je jezelf ook onder water om kunt toveren tot echte zeemmeermin.

 

Zeemeerminnen kunnen heel lang onder water zwemmen en grote afstanden afleggen. Ze spelen graag en houden ervan om schatten op te duiken.

 

Dit alles leer je op de zeemeerminnenzwemles van Zeemeermin Lisanne. De lessen worden gegeven in samenwerking met de Rijswijkse zwemvereniging Excelsior in zwembad de Schilp in Rijswijk. Het zijn 5 lessen van 30 minuten. De lessen worden gegeven op donderdagavond van 19:00 tot 19:30.

 

Aan het eind van de opleiding krijg je een diploma als bewijs dat je vanaf nu een echte zeemeermin bent en je vrij en veilig door het water kunt bewegen.

Je kunt overal ter wereld meezwemmen met de prachtige vissen en genieten van de onderwaterwereld, net als een echte zeemeermin.

 

Nu fikse kortingen! Kijk voor meer informatie op de site ‘www.rzv-excelsior.nl’ of mail met vragen naar Zeemeerminzwemmen

Nieuwscategorieën

 

0 Reacties


RZV-Excelsior © 2020 - Build bij exas.nl - Powered by e107