Wijzigingen sinds opening


 RZV Excelsior Beheer    18 jun 2020 : 15:55
 Niets    Algemeen

info1.jpg

Zwembad De Schilp gaat in de vakantie niet dicht - kom 10 min eerder naar het zwembad - Update Maandag

Beste mensen,

Zoals eerder gemeld, zou zwembad de Schilp van 3 t/m 16 augustus gesloten zijn wegens onderhoudswerkzaamheden. Dit gaat niet door. Het zwembad is gewoon open.

Peter van Zijderveld

Secretaris

Kom eerder dan ben je misschien op tijd

Het is al weer een paar weken geleden dat wij de zwemlessen en zwemsporten in fases hebben opgestart na de lock down. Op wat uitzonderingen na houdt iedereen zich goed aan alle regels. Daar zijn wij erg blij mee. Toch uw aandacht voor een aantal punten:

  • Wees op tijd door wat eerder te komen.
  • In de afgelopen dagen blijkt steeds vaker dat onze geplande tijden steeds makkelijker gehaald worden. Het zwembad heeft ook de doorloop aangepast, zodat wij om 18:02 uur kunnen beginnen.
  • Het blijkt dat in het ondiepe op dinsdag en donderdag na onze lessen een borstcrawl cursus wordt gegeven door een andere aanbieder. Zorg er daarom voor dat je 10 minuten voor de aangekondigde tijd bij het zwembad bent en kijk hoe ver de wachtrij is. Misschien kun je direct al naar binnen.
  • Ondanks de aangekondigde versoepelingen van het kabinet gaan wij gewoon door met de huidige lessen tot aan de schoolvakantie.

Beste ouders van de maandagavond, 

Vandaag hebben wij een mail gehad van zwembad Steenvoorde, waarin zij melden dat het zwembad weer opengaat. Een positief bericht. De  kinderen van de maandagavond die zich hebben gemeld zijn inmiddels allemaal ingedeeld op de dinsdag en de donderdag in de Schilp. Dat willen we zo houden. Met zwembad Steenvoorde is afgesproken, dat wij weer op maandagavond 31 augustus gaan starten.  

Ook in dit zwembad gelden maatregelen die genomen worden i.v.m. corona. Zodra wij die weten zullen wij u een instructie toezenden. Mocht u nog vragen hebben. Dan horen wij dit graag.

  Met sportieve groet,

 Peter van Zijderveld

Update Financien

Op de vraag hoe het zit met de compensatie van kosten huur zwemwater gedurende de sluiting van zwembad de Schilp, ontvingen wij het volgende antwoord van de gemeente Rijswijk.

De landelijke overheid heeft een bedrag van € 90 miljoen gereserveerd als compensatie voor de gederfde huurinkomsten van sportparken, sporthallen en zwembaden. Het ministerie is voornemens om deze compensatie nog voor de zomer aan de gemeenten over te maken. Zodra de gemeente dit ‘binnen’ heeft zullen zij contact opnemen met de sportverenigingen en tot betaling over gaan.

Op dat moment kan de vereniging berekenen hoe en hoeveel wij aan onze leden kunnen compenseren.

Nieuwscategorieën

   

0 Reacties


RZV-Excelsior © 2020 - Build bij exas.nl - Powered by e107