Droevig bericht


 RZV Excelsior Beheer    04 feb 2019 : 13:16
 Niets    Algemeen

info1.jpg

Vanuit de vereniging HWV het droevige bericht gekregen dat Ton Blom is overleden, omdat hij ook bij RZV Excelsior bekend was ook hier respect voor hem.

Vanuit de vereniging HWV het droevige bericht gekregen dat Ton Blom is overleden, omdat hij ook bij RZV Excelsior bekend was ook hier respect voor hem d.m.v. de tekst die we vanuit HWV opgestuurd hebben gekregen.

Onze zeer gewaardeerde zweminstructeur en trainer Ton Blom is op 1 februari 2019 geheel onverwacht overleden in de leeftijd van 64 jaar. Zowel in het Zuiderparkbad als in de Schilp was hij actief en heeft hij de afgelopen 20 jaar ontelbaar veel leerlingen op zijn eigen aanstekelijke én enthousiaste wijze de fijne kneepjes van de zwemkunst bijgebracht. Daarnaast heeft hij als opleider van instructeurs een belangrijke bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van de goede zwemlessen binnen de Haagse Watervrienden. Naast al zijn kwaliteiten was Ton vooral een fijn en bevlogen mens om mee samen te werken en om van te leren. Zijn inspirerende en creatieve zwemlessen zullen wij missen. Wij wensen zijn vrouw en kinderen heel veel sterkte toe in deze moeilijke tijd.
Ton wordt in besloten kring gecremeerd.

Tot en met 15 februari ligt er een condoleanceboek in het Zuiderpark en de Schilp waarin leden hun medeleven kunnen betuigen.

Tomblom

0 Reacties

Nieuwscategorieën

   

RZV-Excelsior © 2018 - Build bij exas.nl - Powered by e107